Voorwaarden

Om mee te kunnen doen aan de workshop, gelden de volgende afspraken:

-Je gaat naar groep 5/6/7/8 van de basisschool (tenzij dit anders is beschreven bij de workshop-informatie)

-Je woont in een van de dorpen binnen de gemeente Ten Boer

-Je kunt alleen deelnemen aan een workshop als je bent aangemeld via onze site en je ouder(s)/verzorger(s)een retourmail hebben gestuurd.

Het werkt als volgt: Jij meldt je aan door het formulier op de computer in te vullen en te versturen. Wij sturen vervolgens een mail aan je ouder(s)/verzorger(s). Als zij toestemming geven, d.m.v. een retourmail, ben je ingeschreven.

-Voor elke workshop geldt een maximum aantal kinderen. De aanmelding verloopt op volgorde van binnenkomst. Als er heel veel aanmeldingen zijn, bekijken we of nog een tweede ronde kunnen organiseren. Bij te weinig aanmeldingen kan het zijn dat de workshop niet doorgaat. We houden je natuurlijk tijdig op de hoogte als de workshop vol is of niet doorgaat.

-De workshops zijn gratis (tenzij dit anders is beschreven bij de workshop-informatie). Wij kunnen de workshops bekostigen door de fantastische prijs die wij hebben gewonnen met ‘De Vonk van Ten Boer.’

-Indien je toch niet met de workshop mee kunt doen, wat we niet hopen, geef dit dan zo spoedig mogelijk via de mail of telefoon door (zie ‘contact’). Een ander kind kan dan in jouw plaats.

-Als je zonder afzegging niet aanwezig bent bij de workshop is verdere deelname aan workshops van ‘Jij bent een TOPPER!’ kun je niet meer meedoen (tenzij je een zeer goede reden hebt).


Voor de ouder(s)/verzorger(s):


Bij opgave van uw kind(eren) gelden de volgende voorwaarden en gaat u met onderstaande akkoord.

Aansprakelijkheid en verzekeringen:

-De organisatie van ‘Jij bent een TOPPER!’ en de begeleiders van de workshops kunnen niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor letsel, vermissing en/of schade in welke vorm dan ook.

-De ouder(s)/verzorger(s) van de deelnemende kinderen zijn verplicht zelf zorg te dragen voor verzekering van hun kinderen en hun aansprakelijkheid jegens derden.

-Ouders zijn verantwoordelijk voor het vervoer van en naar de workshops van hun kinderen. Het kan voorkomen dat de eindtijd van de workshops afwijkt van de planning. Wij gaan er vanuit dat kinderen op eigen gelegenheid eerder of later naar huis mogen gaan. Mocht u dit niet willen, geeft u dan het telefoonnummer mee waarop u tijdens de workshops bereikbaar bent, dan nemen wij contact met u op.

-De organisatie heeft het recht om kinderen, die zich niet aan de voorschriften houden, verdere deelname aan de workshops te weigeren.

-    Beeldmateriaal gemaakt tijdens de workshops of andere activiteiten omtrent ‘jijbenteentopper’ kan worden gebruikt voor publicatiemateriaal. Bijvoorbeeld via flyers, posters en de online op de website jijbenteentopper.nl.

HomeHome.htmlHome.htmlshapeimage_3_link_0
WorkshopsWorkshops.htmlWorkshops.htmlshapeimage_4_link_0
AanmeldenAanmelden.htmlAanmelden.htmlshapeimage_5_link_0
Voorwaardenshapeimage_6_link_0
Wie zijn wij?Wie_zijn_wij.htmlWie_zijn_wij.htmlshapeimage_7_link_0
Foto’sFotos.htmlFotos.htmlshapeimage_8_link_0
ContactContact.htmlContact.htmlshapeimage_9_link_0
LinksLinks.htmlLinks.htmlshapeimage_10_link_0