Wie zijn wij?

Wij zijn:

-Vier enthousiastelingen die met hun idee “ Jij bent een topper” in februari 2012 de tweede prijs hebben gewonnen bij de Vonk van Ten Boer. Zie www.devonkvantenboer.nl

-Vier geluksvogels die door deze (geld) prijs workshops voor kinderen kunnen organiseren

-Vier vrouwen die in hun werk te maken hebben met coaching, met, onderwijs, met kinderen, met het bedenken, organiseren en uitvoeren van projecten en workshops.

-Vier moeders van kinderen die naar school gaan in Ten Boer.


Wij vinden het belangrijk dat ieder kind een positief zelfbeeld ontwikkelt. Tijdens de workshops willen we kinderen laten ervaren om het beste uit zichzelf te halen. Dit is een belangrijke basis is voor geluk.

We willen kinderen meegeven dat je helemaal goed bent zoals je bent, dat dankbaar zijn en complimenten geven je gelukkig maakt, dat het leuk is om iets te doen voor een ander, dat je door  samenwerken iets kan bereiken, dat je weet waar je eigen kracht ligt.


Eigenlijk willen we de wereld een beetje mooier maken. Om te beginnen bij onze kleine wereld om ons heen in de gemeente Ten Boer.


Met dit initiatief en met de geldprijs hebben we deze website gelanceerd en kunnen we de workshops organiseren. Wij bedenken de  thema’s en de inhoud. Bij de uitvoering zullen we geregeld ondersteund worden door professionals of mensen die met het thema in hun kracht staan. Ook zoeken we samenwerking met de scholen in de gemeente Ten Boer, met de gemeente Ten Boer ( de Lokale Educatieve Agenda),  met het CJG, de MJD  en alle anderen die de kinderen uit onze gemeente een warm hart toedragen!Angelique Boer

Inge Boer

Ingrid Huitsing

Marion Hoogstrate


HomeHome.htmlHome.htmlshapeimage_3_link_0
WorkshopsWorkshops.htmlWorkshops.htmlshapeimage_4_link_0
AanmeldenAanmelden.htmlAanmelden.htmlshapeimage_5_link_0
VoorwaardenVoorwaarden.htmlVoorwaarden.htmlshapeimage_6_link_0
Wie zijn wij?shapeimage_7_link_0
Foto’sFotos.htmlFotos.htmlshapeimage_8_link_0
ContactContact.htmlContact.htmlshapeimage_9_link_0
LinksLinks.htmlLinks.htmlshapeimage_10_link_0

Agenda

Weerbaarheid gr. 6/7
    Jan./feb./maart 2016 Start 13 januari


Girlpower

    Jan./feb./maart 2016
         Start 13 januari


Creatief Hout

    20 Feb 14.00-16.00
 


Creatief pasen

    19 maart 14.00-16.00


Improvisatie Theater
    6 april 14.00-16.00